Effect of food ingredients on the human oral and intestinal microbiota: polyphenols, probiotics and prebiotics
Author
Barroso Merinero, ElviraEntity
UAM. Departamento de Química Física Aplicada; Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL)Date
2015-04-25Subjects
Intestinos - Microbiología - Tesis doctorales; Boca - Microbiología - Tesis doctorales; Probióticos - Tesis doctorales; Prebióticos - Tesis doctorales; Polifenoles - Tesis doctorales; Física; QuímicaNote
Tesis doctoral inédita leída en la Universidad Autónoma de Madrid, Facultad de Ciencias, Departamento de Química Física Aplicada. Fecha de lectura: 25-04-2015Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional.
Files in this item
Google Scholar:Barroso Merinero, Elvira
This item appears in the following Collection(s)
Related items
Showing items related by title, author, creator and subject.
-
Wine polyphenols as modulators of oral microbiota in periodontitis, and neuronal dysfunction. Human metabolome and metabotyping after moderate wine consumption
Esteban Fernández, Adelaida
2018-02-19