Show simple item record

dc.contributor.authorCañas Rodríguez, Silvia 
dc.contributor.authorRebollo-Hernanz, Miguel 
dc.contributor.authorCano-Muñoz, Paz
dc.contributor.authorAguilera Gutiérrez, Yolanda 
dc.contributor.authorBenítez García, Vanesa 
dc.contributor.authorBraojos, Cheyenne
dc.contributor.authorGila-Díaz, Andrea
dc.contributor.authorRodríguez-Rodríguez, Pilar
dc.contributor.authorMonedo Cobeta, Ignacio
dc.contributor.authorLópez de Pablo León, Ángel Luis 
dc.contributor.authorGonzález, María del Carmen
dc.contributor.authorArribas Rodríguez, Silvia Magdalena 
dc.contributor.authorMartín Cabrejas, M. Ángeles 
dc.contributor.otherUAM. Departamento de Fisiologíaes_ES
dc.contributor.otherUAM. Departamento de Química Agrícolaes_ES
dc.date.accessioned2022-05-30T09:41:07Z
dc.date.available2022-05-30T09:41:07Z
dc.date.issued2020-11-09
dc.identifier.citationProceedings 70.1 (2021): 65es_ES
dc.identifier.issn2504-3900es_ES
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10486/702219
dc.format.mimetypeapplication/pdfes_ES
dc.language.isoenges_ES
dc.publisherMDPIes_ES
dc.relation.ispartofProceedingses_ES
dc.rights© 2020 by the authorses_ES
dc.subject.otherCoffee by-Productses_ES
dc.subject.otherCoffee Pulpes_ES
dc.subject.otherDietary Fiberes_ES
dc.subject.otherPhysicochemical Propertieses_ES
dc.subject.otherHypolipidemic Propertieses_ES
dc.subject.otherHypoglycemic Propertieses_ES
dc.subject.otherToxicityes_ES
dc.titleCritical evaluation of coffee pulp as an innovative antioxidant dietary fiber ingredient: nutritional value, functional properties, and acute and sub-chronic toxicityes_ES
dc.typearticlees_ES
dc.subject.ecienciaQuímicaes_ES
dc.relation.publisherversionhttps://doi.org/10.3390/foods_2020-07623es_ES
dc.identifier.doi10.3390/foods_2020-07623es_ES
dc.identifier.publicationfirstpage65-1es_ES
dc.identifier.publicationissue1es_ES
dc.identifier.publicationlastpage65-8es_ES
dc.identifier.publicationvolume70es_ES
dc.relation.projectIDGobierno de España. RTI2018-097504-B-I00es_ES
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersiones_ES
dc.rights.ccReconocimientoes_ES
dc.rights.accessRightsopenAccesses_ES
dc.facultadUAMFacultad de Cienciases_ES
dc.facultadUAMFacultad de Medicinaes_ES
dc.institutoUAMInstituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL)es_ES


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record