UAM_Biblioteca | Unified search engine | Scientific Production Portal | UAM Research Data Repository
Universidad Autónoma de Madrid
Biblos-e Archivo
We are onFacebookCanal BiblosYouTubeTwitterPinterestWhatsappInstagram
    • español
    • English
  • English 
    • español
    • English
  • Log in
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search Biblos-e Archivo

Advanced Search

Browse

All of Biblos-e ArchivoCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsFacultiesThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsFaculties

My Account

Log inRegister

Statistics

View Usage Statistics

Help

Information about Biblos-e ArchivoI want to submit my workI want to submit my doctoral thesisFrequently Asked QuestionsCopyrightsFinancial Agencies and OA policy

UAM_Biblioteca

View Item 
  •   Biblos-e Archivo
  • 2 - Trabajos de estudiantes (tesis doctorales, TFMs, TFGs, etc.)
  • Trabajos de estudiantes (tesis doctorales, TFMs, TFGs, etc.)
  • View Item
  •   Biblos-e Archivo
  • 2 - Trabajos de estudiantes (tesis doctorales, TFMs, TFGs, etc.)
  • Trabajos de estudiantes (tesis doctorales, TFMs, TFGs, etc.)
  • View Item

Estudio de las propiedades bioactivas de hongos comestibles para el diseño de productos cárnicos funcionales

Author
Ramírez Anguiano, Ana Cristina
Advisor
Soler Rivas, Cristinauntranslated; Santoyo Díez, Susanauntranslated
Entity
Universidad Autónoma de Madrid. Departamento de Química Física Aplicada
Date
2009
Subjects
Hongos - Tesis doctorales; Carne - Consumo - Tesis doctorales
URI
http://hdl.handle.net/10486/117
Note
Tesis doctoral inédita. Universidad Autónoma de Madrid, Facultad de Ciencias, Departamento de Química Físca Aplicada. Fecha de lectura: 19-05-09
Show full item record

Files in this item

Thumbnail
Name
22590_ramirez_anguiano_ana_cristina.pdf
Size
2.142Mb
Format
PDF

Refworks Export

Delicious Save this on Delicious

Google™ Scholar:Ramírez Anguiano, Ana Cristina

This item appears in the following Collection(s)

  • Trabajos de estudiantes (tesis doctorales, TFMs, TFGs, etc.) [19244]

Related items

Showing items related by title, author, creator and subject.

  • Procedimientos de cromatografía supercrítica para la obtención de productos alimentarios funcionales 

    Ramírez Calvo, Pilar
    2006
  • Especificidades culturales presentes en Iberoamérica y su incidencia en las razones de uso-consumo de los productos y en la preferencia de actividades de ocio: un estudio exploratorio 

    Esqueda de Vielma, Sofía
    2007
  • Antiviral activities of Boletus edulis, Pleurotus ostreatus and Lentinus edodes extracts and polysaccharide fractions against Herpes simplex virus type 1 

    Santoyo, Susana; Ramírez-Anguiano, Ana Cristina; Aldars-García, Laila; Reglero, Guillermo; Soler-Rivas, Cristina
    2012-11
All the documents from Biblos-e Archivo are protected by copyrights. Some rights reserved.
Universidad Autónoma de Madrid. Biblioteca
Contact Us | Send Feedback
We are onFacebookCanal BiblosYouTubeTwitterPinterestWhatsappInstagram
 

 

All the documents from Biblos-e Archivo are protected by copyrights. Some rights reserved.
Universidad Autónoma de Madrid. Biblioteca
Contact Us | Send Feedback
We are onFacebookCanal BiblosYouTubeTwitterPinterestWhatsappInstagram