UAM | UAM_Biblioteca | Unified search engine | Scientific Production Portal | UAM Research Data Repository
Biblos-e Archivo
    • español
    • English
  • English 
    • español
    • English
  • Log in
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search Biblos-e Archivo

Advanced Search

Browse

All of Biblos-e ArchivoCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsFacultiesThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsFaculties

My Account

Log inRegister

Statistics

View Usage Statistics

Help

Information about Biblos-e ArchivoI want to submit my workFrequently Asked Questions

UAM_Biblioteca

View Item 
  •   Biblos-e Archivo
  • 2 - Trabajos de estudiantes (tesis doctorales, TFMs, TFGs, etc.)
  • Trabajos de estudiantes (tesis doctorales, TFMs, TFGs, etc.)
  • View Item
  •   Biblos-e Archivo
  • 2 - Trabajos de estudiantes (tesis doctorales, TFMs, TFGs, etc.)
  • Trabajos de estudiantes (tesis doctorales, TFMs, TFGs, etc.)
  • View Item

La fracción nitrogenada del vino. Péptidos bioactivos

Author
Alcaide Hidalgo, Juan María
Advisor
Polo Sánchez, Carmen; Pueyo Pérez, Encarnación
Entity
Universidad Autónoma de Madrid. Departamento de Química Física Aplicada
Date
2007
Subjects
Química; Viticultura - Tesis doctorales; Enología - Tesis doctorales; Vinos - Control de calidad - Tesis doctorales; Péptidos - Tesis doctorales
URI
http://hdl.handle.net/10486/2429
Note
Tesis Doctoral inédita de la Universidad Autónoma de Madrid. Facultad de Ciencias, Departamento de Química Física aplicada. Fecha de lectura: 25-05-2007
Show full item record

Files in this item

Thumbnail
Name
2840_alcaide_hidalgo_juan_maria.pdf
Size
1.843Mb
Format
PDF

Refworks Export

Google™ Scholar:Alcaide Hidalgo, Juan María

This item appears in the following Collection(s)

  • Trabajos de estudiantes (tesis doctorales, TFMs, TFGs, etc.) [19840]

Related items

Showing items related by title, author, creator and subject.

  • Síntesis, estructura y actividad biológica de heterociclos, híbridos péptido-herociclo y péptido-carbohidrato 

    Chicharro Martín, Roberto
    2007
  • Identificación y caracterización de péptidos bioactivos y compuestos volátiles en queso manchego 

    Gómez Ruíz, José María
    2003-06-19
  • Leches fermentadas con actividad antihipertensiva: identificación de péptidos y evaluación de su biodisponibilidad 

    Quirós del Bosque, Ana
    2007
All the documents from Biblos-e Archivo are protected by copyrights. Some rights reserved.
Universidad Autónoma de Madrid. Biblioteca
Contact Us | Send Feedback
We are onFacebookCanal BiblosYouTubeTwitterPinterestWhatsappInstagram

Declaración de accesibilidad

 

 

All the documents from Biblos-e Archivo are protected by copyrights. Some rights reserved.
Universidad Autónoma de Madrid. Biblioteca
Contact Us | Send Feedback
We are onFacebookCanal BiblosYouTubeTwitterPinterestWhatsappInstagram

Declaración de accesibilidad