Biological Activity and Nutritional Properties of Processed Onion Products
Author
Roldán Marín, María EduvigisEntity
Universidad Autónoma de Madrid. Departamento de Química Física AplicadaDate
2009ISBN
978-84-693-2794-4 (ISBN de méritos)Subjects
Cebollas - Conservación - Tesis doctoralesNote
Tesis doctoral inédita. Universidad Autónoma de Madrid, Facultad de Ciencias, Departamento de Química Física Aplicada. Fecha de lectura: 27-11-2009Files in this item
Google Scholar:Roldán Marín, María Eduvigis
This item appears in the following Collection(s)
Related items
Showing items related by title, author, creator and subject.
-
Home and Ambulatory Artificial Nutrition (NADYA) group report. Home parenteral nutrition in Spain, 2018
Wanden-Berghe, Carmina; Compes, Cristina Cuerda; Maíz Jiménez, María Irene; Pereira Cunill, José Luis; Ramos Boluda, Esther; Gómez Candela, Carmen; Virgili Casa, Nuria; Burgos Peláez, Rosa; de Luis Román, Daniel Antonio; Penacho Lázaro, Ma Ángeles; Sánchez Martos, Eva Ángeles; Martínez Faedo, Ceferino; Díaz Guardiola, Patricia; Álvarez Hernández, Julia; Zugasti Murillo, Ana; Campos Martín, Cristina; Sanz Paris, Alejandro; de los Ángeles Martín Fontalba, María; Lobo, Gabriela; Matía Martín, Pilar; Carabaña Pérez, Fátima; Martín Folgueras, Tomás; Martín Palmero, Ma Ángela; Luengo Pérez, Luis Miguel; Sánchez-Vilar Burdiel, Olga; Martínez Costa, Cecilia; Tejera Pérez, Cristina; Martínez Ramírez, María José; García Delgado, Yaiza; Ponce González, Miguel; Mauri Roca, Silvia; García Zafra, Ma Victoria; Germán Díaz, Marta; Romero Gabino, Victoria; Molina Baeza, Begoña; Gonzalo Marín, Montserrat; Irles Rocamora, José Antonio; Sánchez Sánchez, Rebeca; Apezetxea Celaya, Antxón; Ortiz, Clara Joaquín; Suárez Llanos, José Pablo; Pintor de la Maza, Begoña; Leyes García, Pere; Gil Martínez, Ma Carmen; Carrera Santaliestra, María José
2020-01-01 -
Consumption of fried foods and risk of coronary heart disease: Spanish cohort of the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition study
Guallar Castillón, María Pilar; Rodríguez Artalejo, Fernando; López García, Esther; León-Muñoz, Luz María; Amiano, Pilar; Ardanaz, Eva; Arriola, Larraitz; Barricarte, Aurelio; Buckland, Genevieve; Chirlaque, María-Dolores; Dorronsoro, Miren; Huerta, José-María; Larrañaga, Nerea; Marín, Pilar; Martínez, Carmen; Molina, Esther; Navarro, Carmen; Quirós, J Ramón; Rodríguez, Laudina; Sánchez, María José; González, Carlos A.; Moreno-Iribas, Conchi
2012-01-24 -
Critical evaluation of coffee pulp as an innovative antioxidant dietary fiber ingredient: nutritional value, functional properties, and acute and sub-chronic toxicity
Cañas Rodríguez, Silvia; Rebollo-Hernanz, Miguel; Cano-Muñoz, Paz; Aguilera Gutiérrez, Yolanda; Benítez García, Vanesa; Braojos, Cheyenne; Gila-Díaz, Andrea; Rodríguez-Rodríguez, Pilar; Monedo Cobeta, Ignacio; López de Pablo León, Ángel Luis; González, María del Carmen; Arribas Rodríguez, Silvia Magdalena; Martín Cabrejas, M. Ángeles
2020-11-09