UAM | UAM_Biblioteca | Unified search engine | Scientific Production Portal | UAM Research Data Repository
Biblos-e Archivo
    • español
    • English
  • English 
    • español
    • English
  • Log in
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search Biblos-e Archivo

Advanced Search

Browse

All of Biblos-e ArchivoCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsFacultiesThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsFaculties

My Account

Log inRegister

Statistics

View Usage Statistics

Help

Information about Biblos-e ArchivoI want to submit my workFrequently Asked Questions

UAM_Biblioteca

View Item 
  •   Biblos-e Archivo
  • 2 - Trabajos de estudiantes (tesis doctorales, TFMs, TFGs, etc.)
  • Trabajos de estudiantes (tesis doctorales, TFMs, TFGs, etc.)
  • View Item
  •   Biblos-e Archivo
  • 2 - Trabajos de estudiantes (tesis doctorales, TFMs, TFGs, etc.)
  • Trabajos de estudiantes (tesis doctorales, TFMs, TFGs, etc.)
  • View Item

Sensitizing and anaphylactic capacity of egg proteins : processing and food matrix effects

Title (trans.)
Capacidad sensibilizante y anafiláctica de las proteínas de huevo : efecto del procesado y de la matriz alimentaria
Author
Pablos Tanarro, Alba
Advisor
Molina Hernández, Elena; López-Alonso Fandiño, Rosina
Entity
UAM. Departamento de Química Física Aplicada; Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL)
Date
2017-03-30
Subjects
Alergia a los alimentos - Tesis doctorales; Huevos - Tesis doctorales; Química
URI
http://hdl.handle.net/10486/678512
Note
Tesis Doctoral inédita leída en la Universidad Autónoma de Madrid, Facultad de Ciencias, Departamento de Química Física Aplicada. Fecha de lectura: 30-03-2017
Esta tesis tiene embargado el acceso al texto completo hasta el 30-09-2018

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional.
Show full item record

Files in this item

Thumbnail
Name
pablos_tanarro_alba.pdf
Size
4.495Mb
Format
PDF
Description
Texto de la Tesis Doctoral

Refworks Export

Google™ Scholar:Pablos Tanarro, Alba

This item appears in the following Collection(s)

  • Trabajos de estudiantes (tesis doctorales, TFMs, TFGs, etc.) [19845]

Related items

Showing items related by title, author, creator and subject.

  • Implication of the Polymeric Phenolic Fraction and Matrix Effect on the Antioxidant Activity, Bioaccessibility, and Bioavailability of Grape Stem Extracts 

    Nieto, Juan Antonio; Fernández-Jalao, Irene; Siles-Sánchez, María de las Nieves; Santoyo Díez, SusanaAutoridad UAM; Jaime de Pablo, LauraAutoridad UAM
    2023-03-08
  • Toward sustainable and Cost-Effective CO2 conversion processes to Propylene Carbonate based on ionic liquids 

    Hernández Muñoz, ElisaAutoridad UAM; Belinchón Abenójar, AlejandroAutoridad UAM; Ruiz Pachón, Elia; Navarro Tejedor, PabloAutoridad UAM; Palomar Herrero, José FranciscoAutoridad UAM
    2022-11-03
  • Beneficial effect of a multistrain synbiotic prodefen® plus on the systemic and vascular alterations associated with metabolic syndrome in rats: The role of the neuronal nitric oxide synthase and protein kinase A 

    Llévenes, Pablo; Rodrigues-Díez, Raquel; Cros-Brunsó, Laia; Prieto, Mª Isabel; Casani, Laura; Balfagón, Gloria; Blanco Rivero, JavierAutoridad UAM
    2020-01-01
All the documents from Biblos-e Archivo are protected by copyrights. Some rights reserved.
Universidad Autónoma de Madrid. Biblioteca
Contact Us | Send Feedback
We are onFacebookCanal BiblosYouTubeTwitterPinterestWhatsappInstagram

Declaración de accesibilidad

 

 

All the documents from Biblos-e Archivo are protected by copyrights. Some rights reserved.
Universidad Autónoma de Madrid. Biblioteca
Contact Us | Send Feedback
We are onFacebookCanal BiblosYouTubeTwitterPinterestWhatsappInstagram

Declaración de accesibilidad