Validation of coffee by-products as food ingredients for a sustainable nutrition and health
Title (trans.)
Validación de subproductos de café como ingredientes alimentarios para una nutrición y salud sostenibleAuthor
Iriondo de Hond, AmaiaEntity
UAM. Departamento de Química Física Aplicada; Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL)Date
2019-11-25Funded by
The present study has been funded by the following project: 1. Producción y consumo sostenibles del café: validación de subproductos como ingredientes alimentarios (SUSCOFFEE, AGL2014-57239-R) funded by the Ministry of Economy and Competitiveness. Amaia Iriondo De Hond received financial support with a PhD scholarship funded by the Ministry of Economy and Competitiveness of Spain (BES-2015-072191).Subjects
Productos del café - Tesis doctorales; Física; QuímicaNote
Tesis Doctoral inédita leída en la Universidad Autónoma de Madrid, Facultad de Ciencias, Departamento de Química Física Aplicada. Fecha de lectura: 25-11-2019Esta tesis tiene embargado el acceso al texto completo hasta el 14-11-2021
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional.
Files in this item
Google Scholar:Iriondo de Hond, Amaia
This item appears in the following Collection(s)
Related items
Showing items related by title, author, creator and subject.
-
Development of novel functional dairy foods using byproducts from the coffee and wine industries for sustainable nutrition and health
Iriondo de Hond, Maite
2019-05-09 -
Assessment of healthy and harmful Maillard reaction products in a novel coffee cascara beverage: Melanoidins and acrylamide
Iriondo de Hond, Amaia; Elizondo, Ana Sofía; Iriondo de Hond, Maite; Ríos, Maria Belén; Mufari, Romina; Mendiola, José A.; Ibáñez, Elena; Castillo, María Dolores del
2020-05-01