Strategies for the Valorization of Coffee and Cocoa By-products: Sustainable Production of Healthy Ingredients
Title (trans.)
Estrategias para la Valorización de Subproductos de Café y Cacao: Producción Sostenible de Ingredientes saludablesAuthor
Rebollo Hernanz, MiguelEntity
UAM. Departamento de Química AgrícolaDate
2021-06-10Funded by
Miguel Rebollo Hernanz received financial support with a Ph.D. contract funded by the Ministry of Universities (FPU2015/04238). The Ministry of Universities also founded two international stays to work as a visiting scholar in the University of Illinois at Urbana-Champaign in 2018 (EST17/00823) and 2019 (EST18/0064).Subjects
Café - Cacao - Productos del café - Tesis Doctoral; QuímicaNote
Tesis Doctoral inédita leída en la Universidad Autónoma de Madrid, Facultad de Ciencias, Departamento de Química Agrícola y Bromatología. Fecha de Lectura: 10-06-2021Esta Tesis tiene embargado el acceso al texto completo hasta el 10-12-2022
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional.
Files in this item
Google Scholar:Rebollo Hernanz, Miguel
This item appears in the following Collection(s)
Related items
Showing items related by title, author, creator and subject.