Enzymatic biotransformation of natural intense sweeteners: structural characterization and evaluation of sensorial properties and prebiotic potential
Author
Muñoz Labrador, AnaEntity
UAM. Departamento de Química Física Aplicada; Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL)Date
2021-07-16Subjects
Tecnología de los alimentos; Azúcar; Edulcorantes; QuímicaNote
Tesis Doctoral inédita leída en la Universidad Autónoma de Madrid, Facultad de Ciencias, Departamento de Química Física Aplicada. Fecha de Lectura: 16-07-2021Esta tesis tiene embargado el acceso al texto completo hasta el 16-01-2023
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional.
Files in this item
Google Scholar:Muñoz Labrador, Ana
This item appears in the following Collection(s)
Related items
Showing items related by title, author, creator and subject.
-
Enzymatic synthesis and characterization of different families of chitooligosaccharides and their bioactive properties
Miguez, Noa; Kidibule, Peter; Santos-Moriano, Paloma; Ballesteros, Antonio O.; Fernandez-Lobato, Maria; Plou, Francisco J.
2021-04-03