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Gender Differences in Knowledge, Use, and Collection of Wild Edible Plants in Three Spanish Areas

Author
Acosta-Naranjo, Rufino; Rodríguez-Franco, Ramón; Guzmán-Troncoso, António Jesús; Pardo-de-Santayana, Manuel; Aceituno-Mata, Laura; Gómez-Melara, José; Domínguez, Pablo; Díaz-Reviriego, Isabel; González-Nateras, Jessica; Reyes-García, Víctoria
Entity
UAM.Departamento de Biología; Centro de Investigación en Biodiversidad y Cambio Global (CIBC-UAM)
Publisher
Mary Ann Liebert
Date
2021-03-02
Citation
10.3390/su13052639
Sustainability 13.5 (2021): 1449
 
 
 
ISSN
2071-1050
DOI
10.3390/su13052639
Project
Gobierno de España. CSO2011-27565
Editor's Version
http://doi.org/10.3390/su13052639
Subjects
Biodiversity; Ethnobotany; Local Knowledge; Gender; Spain; Botánica
URI
http://hdl.handle.net/10486/701032
Rights
© 2021 by the authors

Licencia Creative Commons
Esta obra está bajo una Licencia Creative Commons Atribución 4.0 Internacional.
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8898710.pdf
Size
938.3Kb
Format
PDF

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This item appears in the following Collection(s)

  • Producción científica en acceso abierto de la UAM [15086]

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