UAM_Biblioteca | Unified search engine | Scientific Production Portal | UAM Research Data Repository
Universidad Autónoma de Madrid
Biblos-e Archivo
We are onFacebookCanal BiblosYouTubeTwitterPinterestWhatsappInstagram
    • español
    • English
  • English 
    • español
    • English
  • Log in
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search Biblos-e Archivo

Advanced Search

Browse

All of Biblos-e ArchivoCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsFacultiesThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsFaculties

My Account

Log inRegister

Statistics

View Usage Statistics

Help

Information about Biblos-e ArchivoI want to submit my workI want to submit my doctoral thesisFrequently Asked QuestionsCopyrightsFinancial Agencies and OA policy

UAM_Biblioteca

View Item 
  •   Biblos-e Archivo
  • 1 - Producción científica en acceso abierto de la UAM
  • Producción científica en acceso abierto de la UAM
  • View Item
  •   Biblos-e Archivo
  • 1 - Producción científica en acceso abierto de la UAM
  • Producción científica en acceso abierto de la UAM
  • View Item

Traditional ecological knowledge in Sierra de Andía (Navarre, Spain), and its applicability for nature conservation

Author
Gorriz, Luis; Pardo-de-Santayana, Manuel
Entity
UAM.Departamento de Biología; Centro de Investigación en Biodiversidad y Cambio Global (CIBC-UAM)
Publisher
Sociedad Argentina Botánica
Date
2021-03-31
Citation
10.31055/1851.2372.v56.n1.32299
Boletín de la Sociedad Argentina de Botánica 56.1 (2021): 92-110
 
 
 
ISSN
0373-580X; 1851-2372
DOI
10.31055/1851.2372.v56.n1.32299
Editor's Version
http://doi.org/10.31055/1851.2372.v56.n1.32299
Subjects
Biodiversity; Extinction; Chamaemelum nobile; Sustainable Comanagement; Traditional Ecological Knowledge; Botánica
URI
http://hdl.handle.net/10486/701095
Rights
© 2021 Luis Gorriz

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional.
Show full item record

Files in this item

Thumbnail
Name
8982744.pdf
Size
4.182Mb
Format
PDF

Refworks Export

Delicious Save this on Delicious

Google™ Scholar:Gorriz, Luis - Pardo-de-Santayana, Manuel

This item appears in the following Collection(s)

  • Producción científica en acceso abierto de la UAM [15094]

Related items

Showing items related by title, author, creator and subject.

  • Wild food plant use in 21st century Europe: the disappearance of old traditions and the search for new cuisines involving wild edibles 

    Łuczaj, Lukasz; Pieroni, Andrea; Tardío, Javier; Pardo-De-Santayana, Manuel; Sõukand, Renata; Svanberg, Ingvar; Kalle, Raivo
    2012-11-19
  • Gender Differences in Knowledge, Use, and Collection of Wild Edible Plants in Three Spanish Areas 

    Acosta-Naranjo, Rufino; Rodríguez-Franco, Ramón; Guzmán-Troncoso, António Jesús; Pardo-de-Santayana, Manuel; Aceituno-Mata, Laura; Gómez-Melara, José; Domínguez, Pablo; Díaz-Reviriego, Isabel; González-Nateras, Jessica; Reyes-García, Víctoria
    2021-03-02
  • The persistence of flavor: past and present use of wild food plants in Sierra Norte de Madrid, Spain 

    Aceituno-Mata, Laura; Tardío, Javier; Pardo-de-Santayana, Manuel
    2021-01-11
All the documents from Biblos-e Archivo are protected by copyrights. Some rights reserved.
Universidad Autónoma de Madrid. Biblioteca
Contact Us | Send Feedback
We are onFacebookCanal BiblosYouTubeTwitterPinterestWhatsappInstagram
 

 

All the documents from Biblos-e Archivo are protected by copyrights. Some rights reserved.
Universidad Autónoma de Madrid. Biblioteca
Contact Us | Send Feedback
We are onFacebookCanal BiblosYouTubeTwitterPinterestWhatsappInstagram