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The persistence of flavor: past and present use of wild food plants in Sierra Norte de Madrid, Spain

Author
Aceituno-Mata, Laura; Tardío, Javier; Pardo-de-Santayana, Manuel
Entity
UAM. Departamento de Biología
Publisher
Frontiers Media
Date
2021-01-11
Citation
10.3389/fsufs.2020.610238
Frontiers in Sustainable Food Systems 4 (2021): 610238
 
 
 
ISSN
2571-581X
DOI
10.3389/fsufs.2020.610238
Project
Gobierno de España. CSO2011-27565
Editor's Version
https://doi.org/10.3389/fsufs.2020.610238
Subjects
Cultural Erosion Ratio; Childhood; Diet; Wild Edible Plants Merge|; Ethnobotany; Villages; Traditional Ecological Knowledge; Edible Plants; Vegetables; Biología y Biomedicina / Biología
URI
http://hdl.handle.net/10486/701430
Rights
© 2021 Aceituno-Mata, Tardío and Pardo-de-Santayana

Licencia Creative Commons
Esta obra está bajo una Licencia Creative Commons Atribución 4.0 Internacional.
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Name
8839108.pdf
Size
1.548Mb
Format
PDF

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  • Producción científica en acceso abierto de la UAM [15086]

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