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Critical evaluation of coffee pulp as an innovative antioxidant dietary fiber ingredient: nutritional value, functional properties, and acute and sub-chronic toxicity

Author
Cañas, Silvia; Rebollo-Hernanz, Migueluntranslated; Cano-Muñoz, Paz; Aguilera Gutiérrez, Yolandauntranslated; Benítez, Vanesa; Braojos, Chayenne; Gila-Díaz, Andrea; Rodríguez-Rodríguez, Pilar; Monedo Cobeta, Ignacio; López de Pablo León, Ángel Luisuntranslated; González, María del Carmen; Arribas Rodríguez, Silvia Magdalenauntranslated; Martín Cabrejas, M. Ángelesuntranslated
Entity
UAM. Departamento de Fisiología; UAM. Departamento de Química Agrícola
Publisher
MDPI
Date
2020-11-09
Citation
10.3390/foods_2020-07623
Proceedings 70.1 (2021): 65
 
 
 
ISSN
2504-3900
DOI
10.3390/foods_2020-07623
Project
Gobierno de España. RTI2018-097504-B-I00
Editor's Version
https://doi.org/10.3390/foods_2020-07623
Subjects
Coffee by-Products; Coffee Pulp; Dietary Fiber; Physicochemical Properties; Hypolipidemic Properties; Hypoglycemic Properties; Toxicity; Química
URI
http://hdl.handle.net/10486/702219
Rights
© 2020 by the authors

Licencia Creative Commons
Esta obra está bajo una Licencia Creative Commons Atribución 4.0 Internacional.
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Name
9015972.pdf
Size
321.2Kb
Format
PDF

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Google™ Scholar:Cañas, Silvia - Rebollo-Hernanz, Miguel - Cano-Muñoz, Paz - Aguilera Gutiérrez, Yolanda - Benítez, Vanesa - Braojos, Chayenne - Gila-Díaz, Andrea - Rodríguez-Rodríguez, Pilar - Monedo Cobeta, Ignacio - López de Pablo León, Ángel Luis - González, María del Carmen - Arribas Rodríguez, Silvia Magdalena - Martín Cabrejas, M. Ángeles

This item appears in the following Collection(s)

  • Producción científica en acceso abierto de la UAM [16828]

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