UAM | UAM_Biblioteca | Unified search engine | Scientific Production Portal | UAM Research Data Repository
Biblos-e Archivo
    • español
    • English
  • English 
    • español
    • English
  • Log in
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search Biblos-e Archivo

Advanced Search

Browse

All of Biblos-e ArchivoCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsFacultiesThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsFaculties

My Account

Log inRegister

Statistics

View Usage Statistics

Help

Information about Biblos-e ArchivoI want to submit my workFrequently Asked Questions

UAM_Biblioteca

View Item 
  •   Biblos-e Archivo
  • 2 - Trabajos de estudiantes (tesis doctorales, TFMs, TFGs, etc.)
  • Trabajos de estudiantes (tesis doctorales, TFMs, TFGs, etc.)
  • View Item
  •   Biblos-e Archivo
  • 2 - Trabajos de estudiantes (tesis doctorales, TFMs, TFGs, etc.)
  • Trabajos de estudiantes (tesis doctorales, TFMs, TFGs, etc.)
  • View Item

Design of novel methodologies to obtain extracts with high added value as natural flavour enhancers and functional ingredients to promote truffle valorisation

Title (trans.)
Diseño de metodologías novedosas para obtener extractos con valor añadido como potenciadores aromáticos e ingredientes funcionales para la revalorización de la trufa
Author
Tejedor Calvo, Eva
Advisor
Soler Rivas, Cristinauntranslated; Marco Montori, Pedro
Entity
UAM. Departamento de Química Física Aplicada; Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL); Centro de Investigación y Tecnología Agroalimentaria de Aragón
Date
2022-03-18
Subjects
Trufas; Compuestos aromáticos; Compuestos bioactivos; Química
URI
http://hdl.handle.net/10486/702650
Note
Tesis Doctoral inédita leída en la Universidad Autónoma de Madrid, Facultad de Ciencias, Departamento de Química Física Aplicada. Fecha de Lectura: 18-03-2022
Esta Tesis tiene embargado el acceso al texto completo hasta el 18-09-2023

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional.
Show full item record

Files in this item

Name
tejedor_calvo_eva.pdf
Size
15.19Mb
Format
PDF
Description
Texto de la Tesis Doctoral

Refworks Export

Google™ Scholar:Tejedor Calvo, Eva

This item appears in the following Collection(s)

  • Trabajos de estudiantes (tesis doctorales, TFMs, TFGs, etc.) [19712]

Related items

Showing items related by title, author, creator and subject.

  • Application of pressurized liquid extractions to obtain bioactive compounds from tuber aestivum and terfezia claveryi 

    Tejedor Calvo, Eva; García-Barreda, Sergi; Sánchez, Sergio; Morte, Asunción; Siles Sánchez, María de las Nieves; Soler Rivas, CristinaAutoridad UAM; Santoyo Díez, SusanaAutoridad UAM; Marco, Pedro
    2022-01-23
  • Advanced technologies to obtain functional ingredients from shiitake mushrooms 

    Morales Hernández, DiegoAutoridad UAM
    2020-01-22
  • Extraction of functional ingredients from spinach (Spinacia oleracea L.) using liquid solvent and supercritical CO2 extraction 

    Jaime de Pablo, LauraAutoridad UAM; Vázquez, Erika; Fornari Reale, TizianaAutoridad UAM; López-Hazas, María Del Carmen; García-Risco, Mónica R.; Santoyo Díez, SusanaAutoridad UAM; Reglero Rada, Guillermo J.Autoridad UAM
    2014-07-23
All the documents from Biblos-e Archivo are protected by copyrights. Some rights reserved.
Universidad Autónoma de Madrid. Biblioteca
Contact Us | Send Feedback
We are onFacebookCanal BiblosYouTubeTwitterPinterestWhatsappInstagram

Declaración de accesibilidad

 

 

All the documents from Biblos-e Archivo are protected by copyrights. Some rights reserved.
Universidad Autónoma de Madrid. Biblioteca
Contact Us | Send Feedback
We are onFacebookCanal BiblosYouTubeTwitterPinterestWhatsappInstagram

Declaración de accesibilidad