Patrimonio azucarero granadino
Publisher
Universidad Autónoma de Madrid. Facultad de Filosofía y Letras. Museo de Artes y Tradiciones PopularesDate
2001Citation
Narria: Estudios de artes y costumbres populares 93-94-95-96 (2001): 16-23ISSN
0210-9441Subjects
Agricultura; Azúcar; Elaboración de alimentosNote
En número dedicado a: GranadaFiles in this item
Google Scholar:Jiménez Barrientos, Juan Carlos
-
Jiménez Yangüas, Miguel
This item appears in the following Collection(s)
Related items
Showing items related by title, author, creator and subject.
-
Elaboración y crianza de los vinos de Montilla-Moriles
Cruz Marques, Miguel
1995 -
La pasa: Una agricultura de tradición milenaria
Rueda García, Fernando
1996 -
Tumor stem cells fuse with monocytes to form highly invasive tumor-hybrid cells
Aguirre, Luis Augusto; Montalbán-Hernández, Karla; Avendaño-Ortiz, José; Marín, Elvira; Lozano, Roberto; Toledano, Víctor; Sánchez-Maroto, Laura; Terrón, Verónica; Valentín, Jaime; Pulido, Elisa; Casalvilla, José Carlos; Rubio, Carolina; Diekhorst, Luke; Laso-García, Fernando; del Fresno, Carlos; Collazo-Lorduy, Ana; Jiménez-Munarriz, Beatriz; Gómez-Campelo, Paloma; Llanos-González, Emilio; Fernández-Velasco, María; Rodríguez-Antolín, Carlos; Pérez de Diego, Rebeca; Cantero-Cid, Ramón; Hernádez-Jimenez, Enrique; Álvarez, Enrique; Rosas, Rocío; dies López-Ayllón, Blanca; de Castro, Javier; Wculek, Stefanie K.; Cubillos-Zapata, Carolina; Ibáñez de Cáceres, Inmaculada; Díaz-Agero, Prudencio; Gutiérrez Fernández, María; Paz de Miguel, María; Sancho, David; Schulte, Leon; Perona, Rosario; Belda-Iniesta, Cristóbal; Boscá, Lisardo; López-Collazo, Eduardo
2020-06-16