UAM | UAM_Biblioteca | Unified search engine | Scientific Production Portal | UAM Research Data Repository
Biblos-e Archivo
    • español
    • English
  • English 
    • español
    • English
  • Log in
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search Biblos-e Archivo

Advanced Search

Browse

All of Biblos-e ArchivoCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsFacultiesThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsFaculties

My Account

Log inRegister

Statistics

View Usage Statistics

Help

Information about Biblos-e ArchivoI want to submit my workFrequently Asked Questions

UAM_Biblioteca

View Item 
  •   Biblos-e Archivo
  • 2 - Trabajos de estudiantes (tesis doctorales, TFMs, TFGs, etc.)
  • Trabajos de estudiantes (tesis doctorales, TFMs, TFGs, etc.)
  • View Item
  •   Biblos-e Archivo
  • 2 - Trabajos de estudiantes (tesis doctorales, TFMs, TFGs, etc.)
  • Trabajos de estudiantes (tesis doctorales, TFMs, TFGs, etc.)
  • View Item

Influencia del aceite de la dieta sobre la composición lipídica de las lipoproteínas plasmáticas

Author
Mata López, Pedro
Advisor
Oya, Manuel de
Entity
Universidad Autónoma de Madrid. Facultad de Medicina; Universidad Autónoma de Madrid. Departamento de Medicina
Date
1989
Subjects
Lipoproteínas plasmáticas - Tesis doctorales; Ácidos grasos en la alimentación humana - Tesis doctorales
URI
http://hdl.handle.net/10486/9412
Note
Tesis doctoral inédita leída en la Universidad Autónoma de Madrid, Facultad de Medicina, Departamento de Medicina. Fecha de lectura: 18 de Mayo de 1989
Show full item record

Files in this item

Name
49028_mata_lopez_pedro.pdf
Size
3.283Mb
Format
PDF

Refworks Export

Google™ Scholar:Mata López, Pedro

This item appears in the following Collection(s)

  • Trabajos de estudiantes (tesis doctorales, TFMs, TFGs, etc.) [19845]

Related items

Showing items related by title, author, creator and subject.

  • Comparación de los efectos de los ácidos grasos saturados, monoinsaturados y poliinsaturados de la dieta sobre las lipoproteínas plasmáticas y la actividad del receptor del LDL 

    Garrido Sanjuán, Juan Antonio
    1991
  • Composición lipídica de las lipoproteínas plasmáticas en condiciones normales y patológicas 

    Bellod Giménez, María Paloma
    1985
  • Influencia de WIP en el citoesqueleto de actina y la composición lipídica de las espinas dendríticas 

    Fernández López, Estefanía
    2013
All the documents from Biblos-e Archivo are protected by copyrights. Some rights reserved.
Universidad Autónoma de Madrid. Biblioteca
Contact Us | Send Feedback
We are onFacebookCanal BiblosYouTubeTwitterPinterestWhatsappInstagram

Declaración de accesibilidad

 

 

All the documents from Biblos-e Archivo are protected by copyrights. Some rights reserved.
Universidad Autónoma de Madrid. Biblioteca
Contact Us | Send Feedback
We are onFacebookCanal BiblosYouTubeTwitterPinterestWhatsappInstagram

Declaración de accesibilidad