Phytochemicals from the cocoa shell modulate mitochondrial function, lipid and glucose metabolism in hepatocytes via activation of FGF21/ERK, AKT, and mTOR pathways
Entidad
UAM. Departamento de Química AgrícolaEditor
MDPIFecha de edición
2022-01-08Cita
10.3390/antiox11010136
Antioxidants 11.1 (2022): 136
ISSN
2076-3921DOI
10.3390/antiox11010136Proyecto
Gobierno de España. RTI 2018-097504-B-I00Versión del editor
https://doi.org/10.3390/antiox11010136Materias
Antioxidants; Cocoa by-products; Cocoa shell; Metabolism; Mitochondrial function; Non-alcoholic fatty liver disease; Oxidative stress; Phenolic compounds; Phytochemicals; Theobromine; Ciencia y Tecnología de AlimentosDerechos
© 2022 by the authorsLista de ficheros
Google Scholar:Rebollo Hernanz, Miguel
-
Aguilera Gutiérrez, Yolanda
-
Martín Cabrejas, M. Ángeles
-
Gonzalez de Mejia, Elvira
Lista de colecciones del ítem
Registros relacionados
Mostrando ítems relacionados por título, autor, creador y materia.